pinkcupcake

Alla inlägg under februari 2014

Av Jonna - 8 februari 2014 17:12

Hej! Idag har jag varit med Sofia och badat på lugnet, visade jättekul de var så längesen känns de som! Sen gick vi till icamaxi för att köpa något att äta ;) sen har jag inte gjort så mycket mer men hoppas att ni har en bra helg!

Av Jonna - 6 februari 2014 17:25

Hej igen! I dom kommentarer som jag får så har några velat att jag ska besöka deras bloggar men inte skrivit som blogg adress och jag går gärna in och läser era bloggar men det blir lite svårt om det inte står något...? Så om ni vill att jag ska besöka er blogg så komihåg att skriva adressen :)
Ha så bra!!

Av Jonna - 6 februari 2014 17:20

Heeeej! Idag fick vi sluta en och en halvtimme tidigare för vi hade ingen no! Så jag tog bussen till min systers gymnasium och satt där och väntade på henne sen när hon slutade gick vi på stan och kolla och jag köpte ett par benvärmare på hm för jag har presentkort där så de var bra! Sen tog vi bussen hem och nu väntar jag på pappa att han ska komma hit och hämta mina saker, för jag ska till honom imorgon så han kan inte hämta mina saker imorgon för han jobbar.
Ha så jättebra!

Av Jonna - 5 februari 2014 19:06

Hej! Igår så var de friluftsdag och det var inte så roligt för snön var dålig för de var is/snö klumpar i hela backen! Sen i ankarliften var de spår i hela alltihopa så de gick inge bra jah var nära att ramla men i snowboard backen var snön jättebra så de blev att man åkte där! :)
sen kom pappa och hämtade mig,sofia och klara i backen så blev de dans träning och när jag vaknade idag så hade jag tränings verk i hela min kropp ;)

En bild från backen!
Ha så bra :)

Av Jonna - 4 februari 2014 08:17

Hej! Idag är det friluftsdag, jag och sofia ska vara i slalombacken och åka så jag väntar på att hon ska komma och hämta mig så vi kan åka dit ;) der ska bli så kul att åka fast de kommer vara myckey folk runt ca 200 pers från min skola kommer vara där men de kommer att bli kul iallafall!
Nu ska jag gå och packa min väska.
Ha en bra dag!

Av Jonna - 2 februari 2014 20:29

Hej på er! Idag har jag känt mig väldigt kreativ för jag har gjort mina egna praliner med hallon kräm och dom blev jätte goda, fast jag tog inte ur alla ur formen för dom ska egentligen stå över natten så jag får se hur alla ser ut imorgon!

Så här ser dom ut ;) ser dom goda ut?^^
Ha en bra söndag kväll!

Av Jonna - 1 februari 2014 17:41

Hej allihopa! Idag har jag bara tagit de lugnt och vilat upp mig :) jag har varit och handlat med mamma och då köpte jag en snapple dricka för jag har velat smaka dom så länge nu och den var jätte god! Snart börjar the last song på kanal 5 så jag ska ta och se den :)
hoppas att ni har en bra helg!?

Presentation


Välkommen!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Omröstning

Vem i serien Vänner (Friends) är den bästa skodespelaren??? ;)
 Jennifer Aniston ( Rachel Green)
 Courteney Cox ( Monicka Geller)
 Lisa Kudrow ( Phoebe Buffay )
 Matt LeBlanc ( Joey Tribbiani )
 Matthew Perry ( Chandler Bing )
 David Schwimmer ( Ross Geller )

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards